OK -Ollaan kavereita! Kiusaamisen vastainen verkkotapahtuma yläkouluille 28.9.2022

 

 

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kiusaamisen vastainen verkkotapahtuma 28.9.2022  klo 9.15-10.00.

Tapahtuma on katsottavissa viikon ajan.

Stand up- koomikko, näyttelijä, tv-esiintyjä, yrittäjä Sami Hedberg

Suomalaisen viihteen konkari ja komiikan suurmies Sami Hedberg on koko kansan rakastama koomikko.  Sami tekee myös hyväntekeväisyyttä Suomen World Vision Hyvän tahdon lähettiläänä. Sami tulee kertomaan siitä millaisiin tilanteisiin huumori sopii ja voiko kaikesta heittää ”läppää”. Onko ok sanoa toiselle mitä huvittaa, jos vain itsestä siltä tuntuu. Samin tapa puhua asioista on luontevaa ja hänellä on hyvä tilannetaju.

Muita tsemppaava TikTok-tähti Sakke King

”Tittelini Tiktokissa on CEO of Positivity, positiivisuuden toimitusjohtaja. Olen käynyt vaikeita asioita läpi. Niistä kertomalla voin auttaa nuoria voittamaan omat vaikeutensa. Viestini jokaiselle nuorelle on: selviät mistä vain, kunhan olet itsellesi aito.”

Sakke King pyrkii vähentämään maahanmuuttajiin kohdistuvia ennakkoluuloja ja puolustaa syrjittyjä ihmisryhmiä. Rikkinäinen lapsuus ja nuoruus on tehnyt hänestä ikäistään kypsemmän ja herkistänyt hänet nuorten ongelmille.  Ihminen somepersoonan takana on JHL:läinen nuoriso-ohjaaja Sakarie Ahmed Nuur, 23.

 

Lasten ja nuorten somevaikuttaja Nelli Orell

Nelli kertoo toisten huomioimisesta sosiaalisessa mediassa ja esittää piirtäen tilanteita, joissa hän itse on joutunut epäasiallisesti kohdelluksi somessa. Hän kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä ja kertomaan ikävistä kommentoinnista kotona ja koulussa.

Kuvaaja Thomas Taisto/Splay One 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita koulusi mukaan tapahtumaan!

Hinta tapahtumalle:

149€ + alv

Ilmoita koulusi alla olevalla lomakkeella tai osoitteessa eduduo@eduduo.fi

Ilmoittautuminen

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OK -Ollaan kavereita! Kiusaamisen vastainen verkkotapahtuma yläkouluille 28.9.2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.