OK -Ollaan kavereita! – verkkotapahtuma alakouluille kaveritaidoista, vahvuuksista ja toisten kohtelemisesta 14.2.2023

99,00 + alv 24%

 

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ystävänpäivän verkkotapahtuma 14.2.2023  klo 9.15-10.00. Tapahtuma on katsottavissa ystävänpäiväviikon loppuun.

Kaveritaidoista, vahvuuksista ja toisten kohtelemisesta puhumassa:

 

Suosikkitubettajat Elina ja Sofia

Suosikkitubettajat Elina ja Sofia johdattavat koululaisia vahvemman itseluottamuksen ja kaveritaitojen pariin. Miten itseluottamusta voi vahvistaa? Mitkä ovat sinun vahvuutesi ja miten voit kehittää niitä lisää? Mikä auttaa, jos jännittää tai ahdistaa? Voiko moka olla mahdollisuus? Mitä jos joku kiusaa? Miten itseä ja toisia kannattaa kohdella?

Elina ja Sofia ovat nuoresta iästään huolimatta esiintymisen konkareita. Nyt he jakavat omia kokemuksiaan ja vinkkejään sekä innostavat ja kannustavat koululaisia interaktiivisessa verkkotapahtumassa, jotta jokainen uskaltaisi olla rohkeasti oma itsensä. Elina ja Sofia ovat lahtelaiset tubettajasiskokset, joiden kanavalla on yli 130 000 tilaajaa. Tytöt tunnetaan positiivisesta
asenteestaan ja heidän kirjansa itseluottamuksesta, tunnetaidoista ja vuorovaikutustaidoista ovat saaneet kymmeniätuhansia lukijoita ja kuuntelijoita.

 

 

TikTokkaaja, urheilija ja somevaikuttaja LukaKristiann

LukaKristiann on TikTokkaaja, urheilija ja somevaikuttaja, joka tunnetaan tällä hetkellä myös Trampolin Parkin videoilta.
Luka kertoo omakohtaisen kokemuksen kiusaamisesta ja siitä, miten on päässyt kurjista fiiliksistä eteenpäin. Luka haluaa kannustaa lapsia ja nuoria urheilun pariin. Löytämään sen oman jutun, mille sydän palaa ja saamaan sieltä iloa ja onnistumisia. Sillä  onnistumisien kautta  itsetunto vahvistuu! Koska kaikki ei tykkää kilpailla, niin Luka haluaa muistuttaa, että liikkua voi ilman kilpailuakin. Lukalle mm. trikkaus toi vastapainoa  kilpailemiselle.
Luka on ohjannut jo useamman vuoden ajan  lasten, nuorten ja erityistä tukea tarvitsevien liikuntaa monissa eri paikoissa, innostaen ja kannustaen.

 

Ilmoita koulusi mukaan tapahtumaan!

Hinta tapahtumalle:

99€ + alv/ koulu

Ilmoittaudu lisäämällä tuote ostoskoriin ja siirry tilaamaan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OK -Ollaan kavereita! – verkkotapahtuma alakouluille kaveritaidoista, vahvuuksista ja toisten kohtelemisesta 14.2.2023”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.