Tekoäly tuli. Miten hyödynnän sitä opetuksessani? 14.3.2024 (119€+alv/ henkilö)

119,00 + alv 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Konkreettisia vinkkejä digipedagogiikan hyödyntämiseen opetuksessa: tekoäly ja Adobe Express.

Koulutus toteutetaan webinaarina torstaina 14.3. klo 9.00-14.00 (sisältää lounastauon). Webinaarilinkki lähetetään osallistujille sähköpostilla noin viikkoa ennen koulutusta. Jos vahvistusta ei kuulu, tarkista myös roskapostisi. Osallistujan on hyvä olla koneen ääressä.

Koulutuspäivä aloitetaan perehtymällä tekoälyyn alustuksen, keskustelun ja pienten kokeilujen avulla: Mistä tekoälyssä on kyse ja millaisia vaikutuksia sillä on opetukseen? Entä miten sitä voisi opetuksessa tai sen suunnittelussa hyödyntää?

Toisena teemana on suositun Adobe Expressin kolme selainpohjaista sovellusta. Niiden avulla voi luoda mm. erilaisia kuvia, grafiikoita, infograafeja, videoita ja verkkojulkaisuja – tekoälyä hyödyntäen, omista tai sovelluksen materiaaleista. Expressin maksuton versio on monipuolinen, mutta moni koulutuksen järjestäjä on hankkinut perusopetukseen maksutta tarjolla olevan Premium-version, jolloin oppijatkin voivat luoda ja jakaa sillä erilaisia digisisältöjä, yksin tai yhdessä.

Kouluttajana toimii Matleena Laakso, joka on digipedagoginen asiantuntija ja kouluttaja. Matleena kouluttaa freelancerina ympäri Suomea ja paljon myös verkossa. Matleena sai Avoimen oppimisen vaikuttaja 2023 -palkinnon, jota kuvattiin elämäntyöpalkinnoksi. Se myönnettiin ”esikuvallisesta ja monipuolisesta avoimen oppimisen edistämisestä”.  Matleenan koulutukset ovat selkeitä ja ne sisältävät paljon konkreettisia ideoita opetuskäyttöön.

Koulutus sopii kaikille opetusalalla työskenteleville.

Mikäli ilmoittautumisia ei ole tarpeeksi 29.2.2024 mennessä, koulutus perutaan.

Lisää koulutus ostoskoriin ja siirry tilaamaan. Laskutus hoituu joko kaupungin verkkolaskulla tai lasku lähetetään sähköpostiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekoäly tuli. Miten hyödynnän sitä opetuksessani? 14.3.2024 (119€+alv/ henkilö)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *